aboutus

Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd.

Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Bexin
Aantal werknemers: 350~450
Jaarlijkse omzet: 25000000-30000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

China Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Van de Baihe is Medisch Technologie (Wuhan) Co., Ltd een high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, verwerkend productie en verkoop in medische apparatuurproducten. Het werd gevestigd in December 2016, gevestigd 118 het Westensectie van Xiantao-Stad, Xiantao, is Lily Group in het Gevestigde belangrijke onderzoek van Huazhong Gebied en ontwikkeling, productiebasissen. Het gebied van de landaanwinst is 119,6 mu, wat wordt verondersteld om 250 miljoen yuans te investeren, en het totale geplande bouwgebied is 55.800 vierkante meters. De eerste fase van de bouw van 26.300 vierkante meters, een totaal van 6 hoofdgebouwen, is het bureaugebouw, de 1 bouw, 2 gebouwen, de 1 logistiekbouw, de 1 bouw.

 

Sinds de verwezenlijking van Lily Group, het kwaliteitsbeleid van „het besteden van aandacht aan kwaliteit, verantwoordelijkheid, geloofwaardigheid, en klantentevredenheid“.

 

 

 

Ondernemingsvisie: veiliger en gezonder en geluk

Veiliger - om veiligere producten te doen

Wij doen zijn een medisch apparaatproduct. De productveiligheid is het meest basisvereiste. Introduceer onophoudelijk nieuw, verbeteren beheer, verbeteren kwaliteit, op voorwaarde dat meer veiligheid voor patiënten, onze wens en verantwoordelijkheid is.

Gezondheid - creeer healthre het leven

De gezondheid is de grootste rijkdom in het leven, is de gezondheid het gebouw van carrière, en is ook een teken van ondernemingsontwikkeling, sociale vooruitgang. De de 21ste eeuwgeneeskunde is „geen betere behandeling“, maar de „mensen leven gezonder“. Creëren van het gezondere leven is een verplichting aan werknemers en is ook de oorzaak van bedrijven.

Zeer gelukkig - geniet happie van het leven

 

Het geluk is gebaseerd bij klantentevredenheid en de collectieve ontwikkeling. Voorzie onophoudelijk klanten van hoogte - kwaliteitsproducten. Creeer het gezonder leven, draag wat sociale verantwoordelijkheid, perfectionerend, die aan de maatschappij ten goede komen, zal het leven vervullen zijn, meer perfect, gelukkiger!

Ondernemingsgeest: streng en verantwoordelijk voor realistische innovatie
 

Gezondheid - creeer healthre het leven

Strikt verantwoordelijk - doend dingen ernstig, is denken streng, behandelend om het even wat, verantwoordelijk zal zijn voor de eerste, ontsnapt niet, geen overdrijving.

Strevend naar waarheid - een uitvoerig inzicht in de waarheid en het werk, zou het zich volledig van de daadwerkelijke situatie moeten begrijpen.

Innovatieve vooruitgang - de innovatie is de bron van ondernemingen, ononderbroken innovatie, voortdurende verbetering, en de ondernemingen kunnen vitaliteit houden.

Kernwaarde: Stabiele belangrijke innovatie
 

Stabiel - stabiel product, stabiel personeel, stabiele verrichting

Productstabiliteit: bang om product geen controlenormen te verbeteren, om de regelmatige verbetering van productkwaliteit te verzekeren, om klantentevredenheid onophoudelijk te maken.

Stabiliteit: Het constant vernieuwende personeelsbeheer, de efficiënte dames van de talentengroei, ernaar streeft vestigt om van „mensen“ in „materialen, talenten, geld“, met goede compensatiestructuur te veranderen, zodat de bedrijven voldoende personeel hebben.

Verrichtingsstabiliteit: Het bedrijf heeft stabiele ontwikkeling, handhaaft stabiliteit, en moed om sociale verantwoordelijkheden op te nemen die met het publiek overeenstemmen.

Geschiedenis

Baihe Medisch Technologie (wuhan) Co., Ltd werd opgericht in December 2016, gevestigd 118 het Westensectie van Xiantao-Stad, Xiantao, is            De Baihegroep in Huazhong-Gebied vestigde belangrijke onderzoek en ontwikkeling, productiebasissen.

 

 

  China Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onderneming

 

Op 12,2016 December, verkrijg een bedrijfsvergunning die R&D-productie en verkoop van medische apparaten intergrating.

 

Op 16,2017 Juni, verkrijg baanbrekende ceremonie werd gehouden

     

Op kan 7,2018, pakhuis en sterlization werd de ruimte voor het eerst gezet in gebruik.

 

Op 17,2018 Oktober, hebben wij het kwaliteitsbeheersysteem ISO 13485 en Ce-certificatie van TUV in Duitsland voor het eerst overgegaan.

 

Op December 2018, verkrijg productkentekenbewijs van 《de Beschikbare zak》 van de anti-Terugvloeiingsdrainage.

  

 

Het ontwikkelen zich

 

Op 10 Juli 2019, verkrijg productkentekenbewijs van 《de Beschikbare Buis》 van de Zuigingsverbinding.

 

Op Oktober 2019, hield een de bureaubouw verhuizingsceremonie

 

Op December 2019, won het de „Nieuwe technologieenterprice“ van de „Nationale Middelbare schooltoekenning“.

 

  

Consilidation

 

Op Januari 2020, verkrijg productkentekenbewijs van 《Beschikbare Gekronkelde Beschermer》.

 

Op Mei 2020, verkrijg Ce-certificaat van 《de Beschikbare Ureteral stent schakelaar beschermend GLB》 van》 en van 《Infution.

 

Op Juli 2020, verkrijg productkentekenbewijs van 《Beschikbare Ureteral stent》.

 

Op September 2020, verkrijg productkentekenbewijs van 《Beschikbare Galdrainagecatheter》

 

Voorwaartse sprong

 

Op Mei 2021, verkrijg Ce-certificaat van 《de Beschikbare Beschikbare plugkraan》 en 《》 Met drie richtingen van de infutionschakelaar.

 

Op Juni 2021, verkrijg het eersteⅢ productkentekenbewijs van 《de Beschikbare schakelaar beschermend GLB》 van de naald vrije infusie.

 

Op Juni 2021, verkrijg productkentekenbewijs van 《Beschikbare Nauwkeurige Metende Drainagezak》.

 

  

Dienst

Waarom ons kies

 

 

1. Ervaring & Deskundigheid

 

Ons bedrijf heeft meer dan 24 jaar van ervaring in de productie, de verkoop en het onderzoek en de ontwikkeling van medische verbruiksgoederen. Het bedrijf heeft binnenlandse geavanceerde productietechnologie en technologie van medische verbruiksgoederen, perfect kwaliteitsborgingsysteem, moderne beheersmiddelen, de producten van uitstekende kwaliteit en de diensten van uitstekende kwaliteit.

 

2. Betrouwbare Kwaliteit

 

Het bedrijf heeft binnenlandse geavanceerde productietechnologie en technologie van medische verbruiksgoederen, perfect kwaliteitsborgingsysteem, moderne beheersmiddelen, de producten van uitstekende kwaliteit en de diensten van uitstekende kwaliteit.

 

3. Professioneel R&D-team

 

Het bedrijf heeft professioneel R&D verzameld op hoog niveau en het technologische innovatieteam leidde en andere medische verbruiksgoederendeskundigen. Het heeft een voldoende talentenreserve.

 

4. Veelvoudige Manieren van Samenwerking

 

Wij verheugen ons op het samenwerken met strategische partners die de gemeenschappelijke visie en het doel hebben om de medisch apparaatmarkt en het distributienetwerk door OEM, ODM, CKD, en Gezamenlijke onderneming of Exclusieve Agent te verbeteren.

 

5.Diversified productregel

 

Wij hebben divers van productielijnen, op diverse afdelingen zoals urologie, werkende ruimte, ICU, anesthesiology, enz. worden toegepast die.

 

6.High sociale goedkeuring

 

Het bedrijf heeft de aandacht en de steun van instellingen van het hogere leren, met inbegrip van Universiteit de Zuid- van China van Technologie, Jinan-Universiteit, het Aangesloten Ziekenhuis van Sun Yat-sen Universiteit, het Ziekenhuis van de Parelrivier van Zuidelijke Medische Universitaire en andere overheidsinstellingen op alle niveaus en alle gangen van leven gekregen, het basisonderzoek en de klinische proef die van medische catheterproducten uitgevoerd het nemen regelmatig en grote vooruitgang geboekt.

Ons Team

Baihe Medisch Team

 

Medische Baihe voert altijd het principe van wetenschappelijke ontwikkeling, samenwerking uit en win-win. Met de geest van deugd en zelf-verbetering, zal het naar hogere ontwikkeling op weg zijn en zal tot een een eeuw oude stichting leiden.

 

 

China Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Baihe Medical Technology (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens